Всесвітній день науки

Напередодні Всесвітнього дня науки в ім'я миру та розвитку начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов привітав вчених Харківщини, а також вручив їм подяки та грамоти.

Під час заходу науковців нагородили нагрудними знаками МОН України «Василь Сухомлинський» і «Відмінник освіти», відзнаками НАН України. З повним  списком нагороджених можна ознайомитися за посиланням.

«Це свято започатковане ЮНЕСКО і мало на меті розвивати науку як гарантію миру, стабільності, економічного розвитку та світу без війни. Завдяки науковцям Харківщини навіть в умовах повномасштабного вторгнення рф університети та школи залишаються не лише в лідерах України, а й на міжнародній арені. Гарантуємо, що готові підтримувати абсолютно всі ініціативи незалежно від того, яка це сфера науки. Лише разом зможемо перемогти російського агресора, втримати наукові провідні позиції і розвивати нашу державу», – звернувся до присутніх Олег Синєгубов

Серед нагороджених є і представники ННЦ ХФТІ: Олександр Волобуєв - Почесна грамота начальника Харківської обласної військової адміністрації,  Костянтин Ковтун - подяка Президії НАН України.

Особливо пишаємося  Віктором Грициною, керівником  Науково-дослідного сектору розробки та випробувань ядерних та конструкційних матеріалів, науковим співробітником НТК ЯПЦ ННЦ ХФТІ, який отримав подяку Президії НАН України. 

Вітаємо нагороджених, бажаємо їм здоров'я, натхнення та нових досягнень!

Подробиці заходу – за посиланням: https://kharkivoda.gov.ua/news/124001

 
« Назад